Menu
ADD Libitum sau ce vraji au mai facut vecinii tai ADD Libitum sau ce vraji au mai facut vecinii tai

ADD Libitum sau ce vraji au mai facut vecinii tai

Teatru: Teatrul Godot
Regia: Regia Alex Unguru
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Chakra și vecinu’

7 scene care tălmăcesc tainele statului la bloc

Într-un periplu sinuos printre țevile care ne leagă, printre scările care ne despart și mai ales printre tuburile care ne pot readuce prin reducție la stadiul de viruși policelulari, Alexandra și Eduard creează 7 cupluri care funcționează „perfect”.

De ce există atâtea articole, cărți, filme și spectacole care vorbesc doar despre cupluri cu probleme?

Problema sunt ceilalți. Problemele sunt ale celorlalți. Problema lor!

După atâta butonat și alergat, rupem pisicile în nouă și vrem să ne jucăm pentru un ceas de-a mama și de-a tata ca să uităm că nu am dus găleata. La gunoi.

Norocul nostru este că nu avem suflet colectiv pe specie. Avem fiecare sufletul nostru.

Așa că vom sărbători puterea individului care e mai bun decât celălalt, mai frumos, mai deștept, mai viril, mai minunat și, ce să ne tot învârtim pe după vișin: mai perfect ca perfectul.

IMPORTANT

Avand in vedere reglementarile in vigoare, in contextul pandemiei Covid19:

! Participarea la spectacol este permisa in baza unui Certificat Verde valid, care sa ateste vaccinarea completa (10 ziule de la finalizarea schemei complete de imunizare) sau trecerea prin boala (perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu Covid-19).

-In cadrul evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie.

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea. 

Bilete la ADD Libitum sau ce vraji au mai facut vecinii tai

Momentan nu sunt reprezentații programate.