Menu
Ad Libitum Voices Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 45m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: pop-opera, romante, cantonete, lieduri
Componenta muzicala:
Tiberius Simu
Sergiu Coltan
Vlad Morar
Cristian Ignuta
Desfasurator:
18:30 – 19:30 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
19:30 – 20:30 café-concert 
20:30 – 21:15 spectacol muzical (partea I)
21:15 – 21:30 pauza
21:30 – 22:15 spectacol muzical (partea a II a)
Durata: 1h 45min (fara pauza)

Pret bilet: 79 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Dupa ce a participat la inaugurarea gradinii in 2021, grupul Ad Libitum Voices revine pe scena Alhambrei pentru un show spectaculos de pop-opera. Acest stil inseamna interpretarea unor cantece pop in maniera operei sau viceversa – transformarea unor fragmente de opera in interpretari stilizate ale muzicii usoare.

Inseamna, totodata, traditie si noutate – exact amestecul pe care il incurajam la Gradina Alhambra.

Grupul este format din doi tenori, un bariton si un bas, cu o bogata activitate artistica si numeroase colaborari cu institutii din tara. Daca ii vei asculta pe scena Gradinii Alhambra, vei intelege de ce.

Bilete la Ad Libitum Voices

Momentan nu sunt reprezentații programate.