Menu
Yannick Becker

Yannick Becker

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Spectacole viitoare cu Yannick Becker

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Yannick Becker

Yannick Becker s-a născut în Lauf a. d. Pegnitz/Germania în 1997 și a terminat studiile de actorie la Colegiul de Teatru și Film al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Înainte de a deveni membru al ansamblului Teatrului German de Stat Timișoara, la începutul anului 2023, Yannick a lucrat ca actor pentru secția germană a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. La TGST, joacă în piesele: “Visul unei nopți de vară” după William Shakespeare (regia: Kristóf Szabó) în rolul lui Puck și în “Lysistrata 3.0” după Aristofan (regia: Niky Wolcz) în rolul lui Chremylos și în spectacolul “Livada de vișini” (regia: Volker Schmidt). 

Yannick a participat la mai multe concursuri de teatru și a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul OKaua 2019 de la București pentru rolul Sandros din piesa cu același nume de Katalin Thuróczy (regia: Mara Opriș). De asemenea, a participat la workshop-uri, printre care un curs de formare susținut de Stephan Perdekamp și Sarah Victoria și un workshop de improvizație și imaginație vocală susținut de Ada Milea.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Robin Goodfellow, cunoscut drept Puck, un spiriduș
în Visul unei nopți de vară
Detalii
Chremylos
în Lysistrata 3.0
Detalii
Alexander Steinlein
în Destine dunărene
Detalii
Fritz, actor
în Teatrul
Detalii