Menu

Vladimir Ivanov

Actor
Adaugă în lista ta
Înregistrează-te pentru a adăuga în lista ta

Spectacole viitoare cu Vladimir Ivanov

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Vladimir Ivanov

Născut în Botoşani, pe 19 octombrie 1984, a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, trecând prin mai multe secţii, precum „Vioara”, „Pictură de şevalet”, „Grafică”, „Teatru” şi „Pictură monumentală”. La Iaşi, a terminat Facultatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”, la Secţia „Tehnică dentară”.

Pasionat de artă, s-a îndreptat spre fotografie, descoperind mai apoi domeniul înregistrării prin intermediul  unui prieten din formaţia I Hate Mondays. A experimentat continuu, până în prezent, când ingineria de sunet a devenit profesia sa de bază. În paralel cu ingineria de sunet, a înfiinţat o trupă de post-rock – Pinholes –, care este un proiect muzical dezvoltat acum patru ani la Iaşi. Au lansat două albume: Zmei (2013) şi Era Pietrelor Neşlefuite (2015).

În 2012 a început oficial lucrul ca inginer de sunet la Studioul de bază, unde a înregistrat numeroase albume, având totodată colaborări de lungă durată cu artişti atât din Iaşi, cât şi din alte oraşe, precum Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Timpuri noi etc. Tot la Studioul de bază a colaborat cu numeroşi regizori pentru realizarea coloanei sonore a unor filme de lung sau scurtmetraj.

Producţia video a fost o urmare firească a căutărilor sale artistice, lăsându-i posibilitatea atât de a ieşi din tipar, cât şi de a progresa în domeniul live-urilor şi al videoclipurilor. Mai târziu, în 2013, împreună cu Anya, lucrurile au devenit mai serioase în materie de producţie vizuală şi astfel Vladimir Ivanov ajunge la Bucureşti, în 2016, pentru o colaborare cu BlueCat Studio.

În momentul de faţă, este sunetistul oficial al trupei Byron, inginer de sunet pentru Bluecat, actor în spectacolul Alcool şi om al Bucureştiului, oraş care îi place enorm.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Momentan nu avem informații.