Menu
Vlad Trifaș

Vlad Trifaș

Actor, Regizor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Spectacole viitoare cu Vlad Trifaș

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Vlad Trifaș

Vlad Trifaş (n. 29.07.1989, Buzău) a absolvit Liceul de Artă „Margareta Sterian”, Buzău, unde a obținut și atestatul de Cursuri de specializare în arta actorului, în 2009. A urmat cursurile Universității Nationale de Artă Teatrală şi Cinematografica I.L. Caragiale din Bucureşti (2009-2012), secția Actorie de teatru și film (la clasa prof. Paul Chiribuţă şi Olga Delia Mateescu), continuate cu un masterat în pedagogie teatrală, în cadrul aceleiași universități (2012-2014). A făcut asistenţă la grupa de actorie a lui Paul Chiribuţă, a fost directorul Festivalului Săptămâna Teatrului Tânăr şi consilier artistic la Teatrul Dramatic „George Ciprian” din Buzău. Se consideră un „damnat”, pentru că actoria este singura meserie de care ar fi putut să se apropie. Această pasiune pentru teatru, dezvoltată încă din copilărie, l-a dus la explorarea unei palete variate de roluri, atât în teatrul de stat, cât și în sectorul independent.

Printre rolurile sale cele mai importante se numără cele din spectacolele O poveste foarte simplă de Maria Lado, în regia lui Ljupcho Gyorgievski (Teatrul Nottara), Suflete Tari de Camil Petrescu, în regia lui Paul Chiribuță (Teatrul George Ciprian), Doi nepoți și o moștenire de Ana Odagiu (Teatrul Roșu), O femeie împărțită la doi de Ana Odagiu, regia Vlad Trifaș (Teatrul Roșu), Zbor deasupra unui cuib de cuci de Ken Kesey, regia Olga Delia Mateescu, Teatrul de Comedie, Bucureşti, Nunta însângerată de Federico Garcia Lorca, regia Paul Chiribuţă (Teatrul de Comedie, Bucureşti), Primăvara la Roma, a doamnei Stone, dramatizare de Martin Sherman după romanul omonim a lui Tennessee Williams, regia Liana Ceterchi, Teatrul Mic, București, Purificare de Petr Zelenka, regia Alexandru Mâzgăreanu, Teatrul Național București, Alice în ţara minciunilor, coregrafia Simona Deaconescu, Centrul Naţional al Dansului, Bucureşti, Drum fara pulbere de Petru Dumitriu, regia Cătălin Naum (Teatrul „George Ciprian”, Buzău), Jocul de-a vacanța de Mihail Sebastian, regia Cătălin Naum (Teatrul „George Ciprian”, Buzău), Regele gol de Evgheni Şvarţ, regia Cătălin Naum (Teatrul „George Ciprian”, Buzău), Năpasta de I.L. Caragiale, regia Radu Afrim (Teatrul Național București)

Activitatea sa de actor este completată cu cea de regizor: Omul care mânca lumea de Nis Momme Stockmann (Teatru Dramatic „George Ciprian”, Buzău), O femeie împărțită la doi de Ana Odagiu (Teatrul Roșu), Shakespeare error500, colaj W. Shakespeare, Gala Hop.

Prezentare actualizată în 2017

Roluri jucate de-a lungul timpului

Stavrică
în Asta-i ciudat! (Păguboșii)
Detalii
Regizor
în Chapter Two
Detalii
Regizor
în Poezie’n XXI
Detalii
Regizor
în Omul care mânca lumea
Detalii