Vlad Gălățianu

Vlad Gălățianu

Actor
Adaugă la favoriți
Înregistrează-te pentru a adăuga la favoriți

Reprezentații viitoare cu Vlad Gălățianu

Sâmbătă, 4 dec. ora 19:00
Teatrul Nottara

Biografie

În 2008, a absolvit Facultatea de Teatru, Secția „Arta Actorului”, în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Bucureşti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Prieten apropiat al Teatrului Nottara, Vlad Gălăţianu a fost distribuit în producţiile Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare, regia: Diana Lupescu (2013), Titanic Vals de Tudor Muşatescu, regia: Dinu Cernescu (2012), Umor, amor fior de dor… în Bucureşti, regia: Diana Lupescu (2012), Opera de trei parale de Bertolt Brecht, regia: Diana Lupescu (2009), Rinocerul îndrăgostit de Liao Yimei, regia: Mihai Lungeanu (2008), Burlaci și burlăcițe de Hanoch Levin, regia: Alessandra Giuntini, Provocări inocente. O poveste foarte simplă de Maria Lado, regia: Ljupcho Gyorgievski, De dor și drag, Maria Tănase, un spectacol de Diana Lupescu (2013).

A jucat și în multe producții ale Teatrului Elisabeta, ca Lazăr sau Vremea dintre valuri de Mihail Gavril, Păhărelul cu nectar de Valeriu Anania, Micul Prinț de Antoine de Saint Exupery, toate în regia lui Ștefan Ruxanda, ca și în spectacolul de muzică și poezie Declarație de dragoste, conceput de Adrian Păduraru.

Vlad Gălăţianu are certe calități muzicale, cântă vocal și la chitară, preferând jazzul și hip hop-ul. A activat într-o trupă de rap, dar a experimentat şi opera, în pielea personajului Sf. Gheorghe din spectacolul Lucia di Lamermoor de G. Donizetti, regia: Ognian Draganov, la Opera Naţională Bucureşti.

Prezentare actualizată în 2017

Galerie media

Roluri jucate de-a lungul timpului

Othello
în Urzeala lui Prospero
hăitașul contelui
în Figaro
Comisarul
în Asta-i ciudat! (Păguboșii)
Alexei
în Provocări inocente
Ivan Mihailovici Iat
în Nunta