Menu
Tamara Roman

Tamara Roman

Actor
Data nașterii: 1 ianuarie 1990 (34 ani)
Locul nașterii: București
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Urmărește pe:

Spectacole viitoare cu Tamara Roman

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Tamara Roman

Tamara roman este actriță româncă născuta în 1990 în Bucuresti.

 

Inca de la varsta de 12-13 ani a știut că se va îndrepta spre domeniul actoriei. Îsi dorea să descopere cât mai mult ce însemna lumea teatrului, actoria în sine. În liceu a urmat niște cursuri de teatru, apoi a dat examen la facultatea de actorie în 2006 și a intrat în clasa profesorilor Tomi Cristin și Magda Catone. “Anii de facultate au fost plini cu experiențe minunate, cu colegi buni cu care am ajuns să joc acum, la fel și cu profesorii mei”.

Mai are un frate, Andi, mai mare cu 4 ani cu care se înțelege foarte bine. În copilărie se tachinau mult, dar doar dintr-o mare iubire.

Spune despre părinții ei ca sunt niște oameni foarte deschiși care i-au acordat toată libertatea și încrederea si au susținut-o în absolut orice. Sunt prezenți la toate spectacolele ei și se emoționează de fiecare dată.

A început să dubleze intamplator. In timpul liceului a făcut o reclamă cu regizorul Cătălin Dordea, iar în primul an de facultate a văzut un afiș care anunța că se cauta actrițe tinere pentru o reclamă, a sunat și întâmplător, era chiar regizorul cu care făcuse reclama din timpul liceului care i-a spus ca anuntul pentru care sunase nu mai e valabil, dar a invitat-o sa sustina o proba pentru dublaj de desene animate, iar acum isi doreste sa faca dublaj pentru tot restul vietii.

Printre actorii ei preferati se afla Olga Tudorache despre care spune ca o uimeste de fiecare data cu naturaletea si cu forta de care da dovada pe scena , Razvan Vasilescu, Radu Beligan, Marius Manole si multi altii care o emotioneaza de fiecare data cand merge la un spectacol de teatru.

Filmul preferat al Tamarei se numeste Non ti muovere (Nu te misca), un film european in regia lui Sergio Castellito, care joaca si rolul principal masculin alaturi de Penelope Cruz.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Maria Ventesei
în Paganini
Detalii
Tamara
în Hoțul de Mărgăritare
Detalii
Rebecca
în Rosmersholm
Detalii