Menu
Simona Pop

Simona Pop

Actor
Data nașterii: 6 mai 1988 (34 ani)
Locul nașterii: Bucuresti
Adaugă în lista ta
Înregistrează-te pentru a adăuga în lista ta

Spectacole viitoare cu Simona Pop

Vezi detalii
Singuri împreună (Savage în impas)
Duminică, 28 aug. ora 19:00
Teatrul „Sică Alexandrescu”

„…Cred că viaţa noastră, prin grija lui Dumnezeu, e un amestec perfect de alb şi negru, de bine şi rău, de minciună şi adevăr… mecanica vieții… trăim într-o mare zghihuială …

Despre Simona Pop

Simona Pop este o actriță româncă de teatru și film. Simona este absolventă a Facultății de Teatru, secția Artele Spectacolului, Arta Actorului a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București (2010), unde a obținut ulterior diploma de master (2012). De asemenea, Simona a urmat și cursurile Centrul de Excelenṭă în Studiul Imagini (CESI), absolvind masteratul „Spectacol, Multimedia, Societate” (2015)

Este angajată a Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov (TSA) din anul 2014, iar din 2017 angajată a Teatrului Municipal „L.S.Bulandra”. A colaborat cu Teatrul Metropolis, ARCUB – Centrul Cultural al Muncipiului București, Teatrul Odeon în producţii realizate de: Horaţiu Mălăele, Alexandru Darie, Dragoş Galgoţiu, Andreea Vulpe, Răzvan Mazilu, Liviu Lucaci , Claudiu Goga etc.  Simona poate fi văzută pe scenele celor două teatre de stat în care își desfășoară activitatea și în producții cinematografice.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Savage
în Singuri împreună (Savage în impas)
Detalii
Ea
în Doi pe o bancă
Detalii
Rosaura
în Mincinosul
Detalii
Ziarista
în Moartea Accidentală a unui anarhist
Detalii
Fratele
în Omul cel bun din Seciuan
Detalii
Un tip
în Autobahn
Detalii