Menu
Silvia Gagu

Silvia Gagu

Actor
Data nașterii: 11 august 1987 (36 ani)
Locul nașterii: București
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Urmărește pe:

Spectacole viitoare cu Silvia Gagu

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Silvia Gagu

Silvia Gagu este actriță și scriitoare de origine română. S-a născut pe 11 august 1987 în București și este co-fondatoare a Teatrului InDArt.

A absolvit Facultatea de Artele Spectacolului în anul 2010 – secția Actorie, la Universitatea Hyperion din București, clasa prof. Virgil Ogășanu și Ruxandra Sireteanu.

Debutând la vârsta de 11 ani, Silvia și-a construit cariera artistică în jurul Teatrului InDArt, interpretând roluri în spectacole regizate de Dan Simion (“Jubileul”, “Ca-n filme”, “Cercei cu diamante”), Damian Crâșmaru (“Ursul”) și Bogdan Gagu (“Trăiește-ți fanteziile”, “Extrem”, “Orchestra Titanic” , “Amanta de la prânz”, “Cealaltă femeie”, “Eu cu cine mă mărit?”, ș.a.).

Silvia Gagu a colaborat și cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, interpretând-o pe Anda Călugăreanu în spectacolul muzical “(dor) de ANDA” regizat de Geanina Hergheliu.

Silvia Gagu are peste 50 de roluri realizate și câteva mii de reprezentații, aplaudată în special pe scena Teatrului InDArt de 17 ani. În stagiunea curentă o puteți vedea în 5 spectacole ale teatrului. De asemenea, de 3 ani regizează spectacole atât cu actori amatori cât și cu profesioniști. Și ca să completăm personalitatea multivalentă, Silvia scrie piese de teatru de câțiva ani, făcându-și debutul cu textul, transformat în spectacol, “Eu cu cine mă mărit”!
Solista bandului “Adenium” cu o vechime de 10 ani și concerte susținute pe multe scene ale țării, fiind una din foarte puținele trupe de rock din țară cu o voce feminină rock. Silvia este un actor complet, visul oricărui regizor și o inspirație pentru actorii tineri, dar nu numai!

Roluri jucate de-a lungul timpului

Actor
în Viața secretă a cuplurilor
Detalii
Regizor
în Cum poate fi asta iubire
Detalii
Autor
în Eu cu cine mă mărit
Detalii
Autor
în Lasă-mă să am grijă de tine
Detalii
Autor
în Amanta de la prânz
Detalii
Actor
în Întâi, sărută-mă!
Detalii
Regizor
în Autoportret
Detalii
Regizor
în Adam și Eva
Detalii
Actor
în Cu soții mei în vacanță
Detalii
Autor
în Dragostea nu ține cont de decibeli
Detalii