Menu
Șerban Pavlu

Șerban Pavlu

Actor
Data nașterii: 29 iunie 1975 (48 ani)
Locul nașterii: București
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Despre Șerban Pavlu

Șerban Pavlu este un actor român de film, teatru, televiziune și voce născut în 29 iunie 1985 în București.

Studii:

Teatrul Avangardia

  • Alejandro – Seful – regia Ricard Reguant – 2019
  • Rogelio Bengoa – Intriga – regia Ricard Reguant – 2018
  • Alex – Demnitate – regia Ignasi Vidal – 2017

Filmografie

  • Stare de fapt (1995)
  • Nicu în Terminus Paradis
  • Război în bucătărie (2001)
  • „15” (2005) – taximetristul
  • Nunta mută (2008) – Coriolan
  • Câinele japonez (2013)
  • Față în față
  • Faimosul Paparazzo (1999)
  • După-amiaza unui torționar (2001) – Ticuta
  • Turnul din Pisa (2002) – Valentin
  • 3 Păzește (2003) – Dănuț
  • Niki Ardelean, colonel în rezervă (2003) – Eugen Tufaru
  • Moartea domnului Lăzărescu (2005) – Gelu
  • O secundă de viață (2009)
  • Schimb valutar (2008)
  • Alexandra (2007) – tatăl
  • Cea mai fericită fată din lume (2009) – regizorul
  • Fotografia (2010)
  • Ursul – Panduru
  • Toată lumea din familia noastră (2012)
  • Umbre (2014)
  • Queen Marie of Romania (2019) – ca Baliff

Televiziune:

  • Emisiunea “În puii mei”

Premii și nominalizări:

  • 2019 Cel mai bun actor într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune Charleston Nominalizare
  • 2017 Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune Inimi cicatrizate Nominalizare
  • 2014 Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune The Japanese Dog Nominalizare
  • 2013 Cel mai bun actor într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune Toată lumea din familia noastră

Roluri jucate de-a lungul timpului

Wolfgang Braumeister
în Drumeția sau Despre sexualitate azi
Detalii
Nepotul
în Nepotul
Detalii
Unchiul Peck
în Cum am învăţat să conduc
Detalii
Actor
în Artă
Detalii
Doctorul, care e şi chirurg, călău, bacteriolog și astrolog
în Regele moare
Detalii
Ştefan Tipătescu
în O scrisoare pierdută
Detalii
Gabe
în Cină cu prieteni
Detalii
Actor
în Share&Subscribe
Detalii
Actor
în ȘEFUL
Detalii
Seful
în Șeful
Detalii
Actor
în Film Nunți, botezuri, înmormântări
Detalii
Actor
în The Sunset Limited
Detalii
Avocatul Krogstad
în Nora
Detalii