Menu
Radu Brănici

Radu Brănici

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Despre Radu Brănici

Radu Brănici s-a născut în 1993 la Arad și a crescut în Sibiu. A studiat Artele Spectacolului la Facultatea de Muzică și Teatru în Timișoara și este membru al ansamblului Teatrului German de Stat Timișoara din 2015.

În 2017 a fost nominalizat la Premiul Asociației Române de Teatru UNITER pentru rolul Moritz în spectacolul „Deșteptarea primăverii”, în regia lui Charles Muller. Radu a colaborat cu Ada Milea la spectacole muzicale precum „Bremen” regizat de Alexandru Dabija la TGST și „Apolodor” la Teatrul Gong din Sibiu.

Din spectacolele în care a jucat până acum la Teatrul German din Timișoara merită menționate rolurile: Franz în „Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire” de Rainer Werner Fassbinder (regia: Eugen Jebeleanu), Billy în „Europa” de David Greig (regia: Alexandru Mihăescu) și Alois în „În umbra uitării” (regia: Simona Vintilă).

El joacă cu drag și în spectacole muzicale și pentru copii precum „Cartea junglei“ după Rudyard Kipling (regia și coregrafia: Răzvan Mazilu) și „Crăiasa Zăpezii“ de Evgheni Schwarz (regia: László Béres).

Roluri jucate de-a lungul timpului

Actor
în Crăiasa Zăpezii
Detalii
Vulturii: Flaps
în Refacere: Cartea junglei
Detalii
Actor
în Dumnezeul Kurt
Detalii
Actor
în Visul unei nopți de vară
Detalii
Heros
în Lysistrata 3.0
Detalii
Béla Bartók
în Destine dunărene
Detalii
Raoul, DJ
în Teatrul
Detalii