Menu
Marina Palii

Marina Palii

Actor
Adaugă în lista ta
Înregistrează-te pentru a adăuga în lista ta

Spectacole viitoare cu Marina Palii

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Marina Palii

Marina Palii este studentă în anul trei la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti (2014-2017), Secția Actorie de teatru și film (la clasa prof. Florin Zamfirescu). A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, specializarea Filologie (polonă – franceză), la Universitatea Bucureşti (2011-2014).

A colaborat la adaptarea piesei  Platonov de A.P.Cehov, în regia lui Alexandru Dabija, la Sibiu (2012), a tradus piesa Dureri Fantomă de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeş (2015). Dragostea pentru teatru a început la Sibiu, încă din liceu, când a colaborat în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru din Sibiu în calitate de voluntar şi translator (2009- 2012). Rolul Catherine din « 8 femei » de Robert Thomas, în regia lui Andreas Merz- Raykov, este debutul ei pe scena unui teatru profesionist, după ce a participat în vara anului 2016 la Laboratorul de teatru DENS, organizat de Teatrul Nottara.

Este câștigătoarea Concursului DIPLOMA 2017, organizat de The Institute la Apollo 111, context în care tinerii actori au întâlnit potențiali angajatori sau parteneri în proiecte viitoare, într-un format de tip casting

Roluri jucate de-a lungul timpului

Mașa
în Pescărușul
Detalii