Menu
Marc Illich

Marc Illich

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Despre Marc Illich

Marc Illich s-a născut și a crescut în Feldkirch/Austria. Cariera sa artistică a început în timpul studiilor la Viena, în cadrul teatrului studențesc „STUTHE” de acolo. A fost mult timp membru al ansamblului de improvizație „Quintessenz” și al grupului independent „Studio Null Sieben” înainte de a absolvi Academia de Teatru Elfriede Ott în 2021. A lucrat în Viena în principal cu Peter Gruber la Nestroy Spiele Schwechat și cu Bruno Max la Teatrul Scala.


Din stagiunea 2022/23 este membru permanent al ansamblului TGST și este, de asemenea, membru freelancer al grupului vienez „Ensemble Ehrlos”.

La TGST a apărut în rolul lui Trofimov în „Livada de vișini” de Cehov (R: Volker Schmidt), în rolul Naratorului din ‘Cartea Junglei’ (R: Răzvan Mazilu), în rolul lui Demetrius în „Visul unei nopți de vară” după William Shakespeare, în regia lui Kristóf Szabó, în „Crăiasa Zăpezii” de Evgheni Schwarz, regizat de László Béres și în rolul principal din „Tschick. De ce am furat mașina” de Wolfgang Hermsdorf, în regia lui Irisz Kovacs.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Trofimov Piotr Sergheevici, student
în Livada de vișini
Detalii
Shaman, povestitorul
în Refacere: Cartea junglei
Detalii
Tschick
în TSCHICK. De ce am furat mașina
Detalii
Demetrius
în Visul unei nopți de vară
Detalii
Heinrich
în Dragonul
Detalii
Sven, actor
în Teatrul
Detalii
Tschick
în Tschick. De ce am furat mașina – FNT 2023
Detalii