Menu
Laura Manea

Laura Manea

Actor
Adaugă în lista ta
Înregistrează-te pentru a adăuga în lista ta

Spectacole viitoare cu Laura Manea

Vezi detalii
Wanted
Joi, 1 sept. ora 19:30
Teatrul Masca

În cadrul evenimentului ,,Departe de centru, aproape de oameni”, Breasla Actorilor susține spectacolul WANTED în amfiteatrul de la Masca.   WANTED vorbește despre incapacitatea omului de a vedea dincolo de …

Despre Laura Manea

A absolvit Facultatea de Artele Spectacolului – Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. Margareta Pogonat, asistent prof. Cristi Toma, și Masterul în Arta Actorului, la clasa prof. Adriana Popovici.

A interpretat roluri în spectacole reprezentate pe scenele Unteatru, Godot Café Teatru, Muzeul Țăranului Român, Sala Palatului, Teatrul Nottara, Teatrul „Maria Filotti” Brăila sau CECT pentru Unesco „Nicolae Bălcescu”.

A apărut în numeroase scurtmetraje, precum „Povestea Ioanei”, „Control”, „Desculți în parc”, „Linia fierbinte”, „Infanta”, „Desigur”, „Ce vrei să te faci când vei fi mare”, „Îmbrățișare gratuită”, „Tales form the city: A strange feeling” „Nava spațială”, ș.a.

În 2012 și 2013 câștigă premiul pentru cea mai bună actriță la 48 Hour Film Festival.
În prezent, colaborează cu Breasla Actorilor și conduce școala de teatru pentru amatori – Pheonix Art School, unde este fondator, pedagog și actriță.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Matilde
în Wanted
Detalii