Menu
Ionuţ Grama

Ionuţ Grama

Actor
Data nașterii: 12 decembrie 1982 (39 ani)
Locul nașterii: București
Adaugă în lista ta
Înregistrează-te pentru a adăuga în lista ta

Urmărește pe:

Spectacole viitoare cu Ionuţ Grama

Vezi detalii
Alcesta
Miercuri, 24 aug. ora 21:00
Unteatru

de Euripide – Cine moare în locul tău? – tragedie, comedie, satiră Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi zeii ar decide că trebuie să mori? Ce s-ar întâmpla dacă tot …

Despre Ionuţ Grama

Ionuț Grama (n. 12 decembrie 1982) este un actor de film, teatru și voice-over român. Printre altele, a jucat în Alice în Țara Tovarășilor (Nae Caranfil, aflat în post-producție), Călătoria lui Gruber (Radu Gabrea, 2009). Rolul său din O lună în Thailanda reprezintă prima sa colaborare cu Paul Negoescu.

În 2009 a fost nominalizat la premiul Uniter pentru debut.

Filmografie

Ai noștri – (2017)
Harley & the Davidsons (2016)
Atletico Textila (2016)
6,9 pe scara Richter (2016)
Minte-mă frumos în centrul vechi (2016)
Chosen (2016)
Exodus to Shanghai (2015)
Closer to the Moon / Mai aproape de lună (2014)
Vizitatorul (2014)
A Royal Christmas (2014)
Sons of Liberty (2014)
Wer (2013)
O lună in Thailanda (2012)
The Devil Inside (2012)[2][3]
The Whistleblower (2011)
Jaful (2010)
Călătoria lui Gruber (2008)
Return of the Living Dead: Rave to the Grave (2005)

Teatru

Îngriitorul, Unteatru (2017)
Hansel & Gretel, Unteatru (2017)
Reguli de viață, Teatrul de Comedie (2017)
Frig, Unteatru (2018)
POLITIK.ON, Point (2016)
Refugiul, Teatrul Odeon (2016)
Trei despărțiri, Godot Cafe-Teatru (2016)
Omul Pernă, Teatrul Act (2015)
Livada de vișini, Unteatru (2015)
Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, Teatrul de pe Lipscani (2014)
Cel mai frumos roman din lume, Unteatru (2013)
Orfani, Teatrul Act (2013)
Stand up pls, Teatrul de Artă București (2013)
Green Hours, Green Hours (2013)
Crize, Teatrul Tabu (2012)
The Winter’s Tale, Festivalul Internațional Shakespeare, Ostrava, Cehia / Gdansk, Polonia (2012)
Julius Caesar, Godot Cafe-Teatru (2012)
Hotelul, UNATC (2011)
Pericles, Festivalul Internațional Shakespeare, Gdansk, Polonia (2010)
Paraziți, UNATC (2010)
Girl Gone, Teatrul Arca (2009)
Cui i-e frică de Virginia Woolf?, Teatrul Act / Godot Cafe-Teatru (2007)

Dublaje

Frumoasa și Bestia
Războiul Stelelor: Trezirea Forței
The Boss Baby: Cine-i șef acasă?
Balerina
Deep
Hai să cântăm!
Annie
Cronicile Xaolin
Dr. Super Pantaloni
Un show obisnuit
Uimitoarea lume a lui Gumball (sezonul 3)
Ceasul Yo-Kai
Miraculos: Buburuza și motanul noir
Elevi Interdimensionali Zero
Lego Ninjago: Maieștrii Spinjitzului
Steven Universe
Violetta
Soy Luna
Formidabilele Magisăbii
Transformers: Robots in Disguise
OK K.O.!: Să fim eroi
Fetițele Powerpuff (2016)
Unikitty
Stă să plouă cu chiftele
Angelo e cel mai tare
Lego: Cavalerii Nexo
Unchiul bunic
Mao Mao Eroii Inimii Curate

Roluri jucate de-a lungul timpului

Actor
în Alcesta
Detalii
Actor
în Alcesta
Detalii
Actor
în Omul pernă
Detalii
Jack / John Worthing
în Bună seara, domnule Wilde!
Detalii
Actor
în Omul pernă
Detalii
Matthew
în Reguli de viață
Detalii