Menu
Harald Weisz

Harald Weisz

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Spectacole viitoare cu Harald Weisz

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Harald Weisz

Harald Weisz s-a născut în 1993 la Timișoara și a studiat actoria în limba germană la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara. Este membru al ansamblului TGST din 2014, iar regizori precum Niky Wolcz, Laszlo Bocśardi, Yuri Kordonsky, Răzvan Mazilu, Silviu Purcărete, Alexander Hausvater i-au conturat parcursul actoricesc.

În 2018 a primit Premiul “Pro Cultura Timisiensis”, pentru realizări deosebite în domeniul cultural. A participat la diverse ateliere de actorie conduse de Simon Schlingplässer, Radu Vulpe, Ida Jarcsek-Gaza, Miklós Bács, Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, precum și la sesiuni de formare a vocii și a vorbirii conduse de Tim Schüler. 

Printre spectacolele în care a jucat și interpretat se numără: “Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet” de Gabriel Garcia Márquez (regia: Yuri Kordonsky), “Dumnezeul Kurt” de Alberto Moravia (regia: Alexander Hausvater), “Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire'” de R.W. Fassbinder (regia: Eugen Jebeleanu), “Leonce și Lena” de Georg Büchner (regia: Niky Wolcz), “Oameni. De vânzare” (piesă de teatru și regie: Carmen Lidia Vidu), “Cartea junglei” după cartea de povești cu același nume de Rudyard Kipling (regie: Răzvan Mazilu), “Visul unei nopți de vară” după William Shakespeare (regie: István Szábó) sau “Lysistrata 3.0” după Aristofan (regie: Niky Wolcz).

Roluri jucate de-a lungul timpului

Valerio
în Leonce și Lena
Detalii
Actor
în Oameni. De vânzare
Detalii
Paul
în Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire
Detalii
Berlin
în Europa
Detalii
Baloo, ursul
în Cartea junglei
Detalii
Baloo, ursul
în Refacere: Cartea junglei
Detalii
Saul
în Dumnezeul Kurt
Detalii
Alaiul Hipolitei
în Visul unei nopți de vară
Detalii
Kinesias
în Lysistrata 3.0
Detalii
Lancelot
în Dragonul
Detalii
Heini, actor
în Teatrul
Detalii