Menu
Florin Liță

Florin Liță

Regizor, Scenograf
Data nașterii: 2 aprilie 1993 (31 ani)
Locul nașterii: Motru
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Urmărește pe:

În echipa pieselor

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Florin Liță

Florin Liță este regizor de origine română și s-a născut în anul 1993, în municipiul Motru, județul Gorj. A absolvit în anul 2012 „Colegiul Tehnic Energetic” din Craiova, apoi a urmat timp de un an cursurile Universității din Craiova, departamentul de Științe umane, secția Sociologie. 

Din anul 2013 Florin Liță urmează cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, departamentul de Regie de Teatru – licență. Spectacolul de licență a fost construit cu textul lui J.-P. Sartre – Cu ușile închise.

În anul 2016 coordonează un spectacol-lectură în cadrul proiectului „NewDrama”, proiect susținut de Teatrul Excelsior, București. În același an semnează regia spectacolului O noapte furtunoasă de I.L. Caragiale, la Teatrul Arte dell Anima, și Malaga de Lukäs Barfuss, la Teatrul Luni de la Green Hours.

În anul 2018 montează spectacolul Podul de Laurent van Wetter, la Teatrul de Comedie din București. În  perioada 10 mai – 17 iunie 2018 a făcut asistență de regie la spectacolul Pescărușul de A. P. Cehov, spectacol montat de regizorul Andrei Șerban la teatrul „unteatru”. A montat Conul Leonida față cu reacțiunea de I.L. Caragiale, la teatrul „unteatru”, din București.

În anul 2021, tot la teatrul „unteatru” a avut premiera spectacolul Pelicanul de A. Strindberg. În 2021 montează spectacolul Doi înt-un butoi după o idee de Françoise Thomas. De asemenea, tot în 2021 participă la Erasmus+ (YOUTH EXCHANGES)  – Non-discrimination mode: ON.

În echipa pieselor

Regizor
în Podul
Detalii
Regizor
în INSTITUȚIA
Detalii
Regizor
în DOI ÎNTR-UN BUTOI
Detalii
Regizor
în Doi într-un butoi
Detalii
Regizor
în Instituția – FNT
Detalii
Regizor
în Pelicanul
Detalii
Regizor
în You Say Tomato
Detalii