Menu

Costescu Erol Terich

Actor
Data nașterii: 8 aprilie 2005 (18 ani)
Locul nașterii: Constanta
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Urmărește pe:

Spectacole viitoare cu Costescu Erol Terich

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Costescu Erol Terich

Costescu Erol Terich este actor amator român de teatru născut la 8 aprilie 2005 în Constanța.

 

Am devenit pasionat de arta teatrală și cinematografică, de la începutul anului 2022. Am început cursurile de actorie la un afterschool din orașul meu natal Constanța. Acolo am învățat cum e să fii actor adevărat. Dacă tot știu cum e să fi un actor adevărat, sper să pot fi invitat ca actor colaborator la teatrul din orașul meu natal Constanța, adică “Teatrul de Stat Constanța”, în toamna lui 2023, începând cu stagiunea teatrală 2023-2024. Iar facultatea pe care doresc să o urmez este “Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale” din București. După absolvirea acestei facultăți, sper să colaborez ca actor și regizor artistic la unul din cele 6 teatre preferate, dar și cele mai importante teatre și apreciate de public din România. Acele teatre preferate de mine sunt: “Teatrul de Stat Constanța”, “Teatrul Național Vasile Alecsandri” din Iași, “Teatrul de Comedie” din București, “Teatrul Lucia Sturdza-Bulandra” din București, “Teatrul Metropolis” din București și “Teatrul Național Ion Luca Caragiale” din București! Asta este profesia mea preferată deoarece din anul 2019 până în prezent îmi doream să devin cunoscut la nivel național, poate chiar la nivel internațional! Sper când voi fi adult, dacă v-a mai exista postul de televiziune PRO TV, să fac un nou serial de comedie, care să fie succesorul al serialului “Las Fierbinți” și două seriale de acțiune-dramă la fel ca serialele “Vlad” și “Clanul”. Iar filmele pe care doresc să le regizes să fie de comedie, dramă și acțiune! Asta este tot ce am învățat din actorie, din pasiune, deoarece actoria ne ajută tot timpul să devenim prietenoși, spontani, sinceri și mult mai deschiși față de noi înșine!

Costescu Erol Terich

Spectacole de teatru cu Costescu Erol Terich:

Sper ca în viitor să pot regiza și interpreta în același timp, în câteva dintre piesele mele preferate, cum ar fi: “Titanic vals” de Tudor Mușatescu, “Uciderea lui Gonzago” de Nedialko Yordanov, “Desculț în parc” de Neil Simon, “Genul acuzativ” de Mimi Brănescu, “Share & Subscribe” de Alexandru Popa, “Angajare de clovn” de Matei Vișniec, “Revizorul” de Nikolai Vasilievici Gogol, “Dineu cu proști” de Francis Veber, “Și miniștrii calcă strâmb” de Ray Cooney, “Zbor deasupra unui cuib de cuci” – adaptare de Dale Wasserman după Ken Kesey, “Romeo și Julieta” de William Shakespeare, “Leonce și Lena” de Georg Büchner.

Costescu Erol Terich

Premii și nominalizări:

Diplomă de merit pentru spectacolul independent de sfârșit de an – Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare” Constanța

Roluri jucate de-a lungul timpului

Momentan nu avem informații.