Menu
Cezara Munteanu

Cezara Munteanu

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Spectacole viitoare cu Cezara Munteanu

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Cezara Munteanu

A studiat Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București, absolvind studiile de Licență în anul 2016, clasa prof. univ. Adrian Titieni, și pe cele de Masterat în anul 2018 la clasa prof. univ. Tania Filip.

A reprezentat România în cadrul Expo Milano 2015, cu trupa Teatrului de Magie din București, coordonată de Andrei Teașcă. A colaborat cu Teatrul Național București, TNO „Ion Dacian”, Teatrul Metropolis, Asociația pentru Femei „If, dacă”, Arte dell’Anima, CCUNB, Godot Café Teatru și Teatrul Elisabeta, iar acum joacă la Breasla Actorilor.

A apărut în diverse scurtmetraje („Ilie”, „Spălătoria”, „Enjoy the silence”, „Agoraphobia”, „Tineretului”, „Document”, „Căpșuni”), reclame și videoclipuri muzicale (The Kryptonite Sparks, Doddy, Andrei Neagu, Spike). În 2015, interpretează rolul principal – Ioana – în „Tibi”, regia Dan Iliuță, film acceptat în competiția de la Cannes, secțiunea Shortcuts.

În 2012, este nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal la Festivalul Național de Teatru „Ideo Ideis” Alexandria, iar în 2018 primește Premiul Publicului pentru cea mai bună actriță la Gala Hop și pentru Secțiunea grup, cu „Acum se improvizează”.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Urleen
în Dansează liber
Detalii