Menu
Alexandru Tudor Sabău

Alexandru Tudor Sabău

Actor
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Spectacole viitoare cu Alexandru Tudor Sabău

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Despre Alexandru Tudor Sabău

Este absolvent al studiilor de licență în Actorie – clasa prof. Doru Ana, și al celor de master – clasa prof. Gelu Colceag, din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” București.

În 2006, a jucat pe scena Teatrului Casandra, în spectacole regizate de Lila Terbescu, Zalan Zakaris, Șerban Puiu și Doru Ana. În perioada 2008 – 2013, colaborează cu Teatrul Logos, interpretând roluri în spectacolele montate de Oswald Gayer. A mai jucat în spectacole montate la Teatrul Național București, Opera Națională București, Godot Café Teatru și Teatrul de Artă din București, iar acum este actor și membru în Breasla Actorilor.

În 2013, devine profesor coordonator de teatru la Liceul Waldorf București, iar în perioada 2014 – 2017, colaborează cu trupa de improvizație Grupa Mică.

A apărut în numeroase spoturi publicitare și în diverse lungmetraje, printre care „Tinerețe fără tinerețe”, în regia lui Francis Ford Coppola, „Dacă bobul nu moare”, regia Sinișa Dragin, „Ice Age”, „Leonardo da Vinci”, 2 documentare regizate de Matthias Unterburg, și „Portretul luptătorului la tinerețe”, în regia lui Titi Popescu.

Roluri jucate de-a lungul timpului

Momentan nu avem informații.