Adela Popescu

Actor
Data nașterii: 8 octombrie 1986
Locul nașterii: Șușani
Adaugă la favoriți
Înregistrează-te pentru a adăuga la favoriți

Urmărește pe:

Reprezentații viitoare cu Adela Popescu

Momentan nu există reprezentații viitoare.

Biografie

Adela Popescu este o actriță română de teatru și film. S-a născut pe 8 octombrie 1986, Șușani, județul Vâlcea.

A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei Numai Iubirea.

În timp ce filma pentru serialul Lacrimi de iubire, și-a înregistrat și primul său album de muzică, la fel intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Începând cu anul 2005 Adela este protagonista producțiilor românești Acasă, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Iubire ca în filme în 2006, Îngerașii în 2008 sau Aniela în 2009. În 2010 joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire și Onoare iar din 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața.

La sfârșitul anului 2011 se alătură trupei DJ Project unde o înlocuiește pe Giulia Anghelescu.

Filmografie

AnTitluRolNote
2004-2005Numai iubireaAlina Damaschinco-protagonistă
2005-2006Lacrimi de iubireAlexandra Mateescuprotagonistă
2006-2007Iubire ca în filmeIoana Ionescuprotagonistă
2007-2008Războiul sexelorPatriciarol episodic
2008-2009ÎngerașiiLia Damianprotagonistă
2009Weekend cu mamaCristinaprotagonistă
2009-2010AnielaAniela Elefteriosprotagonistă
2010-2011Iubire și OnoareCarmen Florescuantagonistă
2011-2013Pariu cu viațaRaluca Dumitrescuprotagonistă
2014O nouă viațăRaluca Dumitrescuprotagonistă

 

 

Galerie media

Roluri jucate de-a lungul timpului

Emma
în Dator vândut