Menu

Cum funcționează theatrum.ro

Despre platformă

Bine ai venit pe theatrum.ro!

Theatrum este o platforma online creată pentru a aduce mai aproape de tine toate informațiile de care ai nevoie atunci când planifici ieșirea perfectă la teatru.

De ce să cauți în atâtea colțuri de Internet când ai totul adunat într-un singur loc? De la informații despre actori, spectacole, distribuție, durată, teatre până la accesul rapid către achiziționarea de bilete direct de la furnizori.

Noi te vom ajuta să găsești tot ceea ce te interesează în doar câteva click-uri.

Planificarea ieșirii la teatru

Acum poți căuta spectacole în funcție de orele la care ești disponibil să mergi și la teatrele pe care le găsești în apropierea ta.

Punându-ți la dispoziție informația completă și compactă, Theatrum îți poate ușura procesul de căutare și plănuire, în așa fel încât să salvezi și timp, și energie.

Actori și piese preferate

Tindem să avem actori preferați pentru că rezonăm cu omul din spatele scenei sau cu personajul de pe scenă.

Oricum ar fi, cu ajutorul platformei Theatrum, poți salva actorii preferați și spectacolele favorite, iar ulterior vei primi notificări personalizate cu următoarele lor reprezentații.

Ca să profiți de această experiență pe care Theatrum ți-o oferă, este necesar doar să apeși pe butonul „Contul meu” și să te înscrii. Așa îi poți susține și aplauda pe preferații tăi de fiecare dată.

Informații despre teatrele din România

Pe Theatrum găsești informații despre toate spectacolele de teatru din România, informații despre teatre, istoria lor și despre reprezentațiile curente. Mai mult decât atât, îți punem la dispoziție cea mai mare bază de date cu actori, regizori, scenariști și coregrafi din România.

Astfel, tu vei putea experimenta cât mai multe stiluri de joc, regie și scenografie și te vei îmbogăți cu experiențe de calitate.